Bij Layered Creatives ben je aan het juiste adres voor bijzondere en duurzaam geproduceerde cadeaus die helemaal passen bij jouw persoonlijke stijl. We werken uitsluitend samen met producenten die onze waarden delen en we doen ons best om ook het retourproces zo duurzaam mogelijk te maken.

-Layered Creatives verstuurt je bestelling binnen Nederland en België gratis.
-Alle artikelen worden verzonden als pakket via PostNL of DHL met een trackingscode.

-Je krijgt altijd bericht als je bestelling op de post zit. Je krijgt dan ook een trackingsnummer zodat je de zending eenvoudig kunt volgen.

-De verwachte bezorgtijd voor onze custom made producten vanaf het moment van bestelling is 5-10 werkdagen. Na 2-5 werkdagen ontvang je van ons een digitale schetsontwerp ter goedkeuring. Als deze goedgekeurd is, zullen jouw 3D-model binnen 2 werkdagen 3D printen en versturen

Voor onze standaard producten is de verwachte bezorgtijd vanaf het moment van bestelling 2-3 werkdagen.

-Volgens informatie van PostNL en DHL duurt bezorging van pakketten in Nederland 1 werkdag.
Layered Creatives is niet verantwoordelijk voor de bezorgtijden van PostNL of DHL.
Layered Creatives is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten en/of vertragingen door PostNL of DHL.

Mocht er bij PostNL of DHL iets mis gaan met je zending, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Bewaar dan ook alles van de verpakking.

Duurzaam verzenden

Layered Creatives is een webshop die zoveel mogelijk rekening houdt met zijn omgeving. Daarom ontvang je van ons je product in een duurzame verpakking en gebruiken we zo min mogelijk uitputbare grondstoffen. Deels hergebruiken we ons verpakkingsmateriaal en verzenddozen met oog voor het milieu. De factuur krijg je digitaal. Uiteraard kunnen we deze op aanvraag op papier toezenden indien gewenst.

×

 

Hoi, heb je een vraag?

Klik dan hieronder om een gesprek te starten

×