Contact

Wij zijn bereikbaar via   + 31 85 212 92 77

Ons e-mailadres voor algemene vragen is info@creativelayeres.nl

Je kan natuurlijk ook altijd contact opnemen via het contactformulier.

Retourneren

Speciaal op maat gemaakte producten zijn niet retourneerbaar, maar voor alle andere producten geldt dat ze geretourneerd kunnen worden zolang ze in hun originele staat verkeren. Bij het retourneren van producten is het belangrijk dat ze in goede en onbeschadigde staat zijn, dat de lijsten in hun originele verpakking zitten en dat het beschermende plastic niet is verwijderd. Als je producten wilt retourneren, stuur dan een e-mail naar info@layeredcreatives.nl en geef aan welke producten je wilt retourneren en waarom. We staan ​​graag voor je klaar.

Het proces van retourneren kan tot 14 dagen duren vanaf het moment dat je je retourzending hebt ingediend. Nadat je retourzending is verwerkt in ons magazijn, sturen we je een bevestiging per e-mail en zorgen we voor je terugbetaling.

Als je een klacht hebt over een aankoop bij Layered Creatives, kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@layeredcreatives.nl. Het is belangrijk om je ordernummer en een foto of beschrijving van het probleem met het product mee te sturen. Je hebt 30 dagen na aankoop de tijd om een klacht in te dienen, zolang je een geldige bevestiging van aankoop hebt.

Als je niet tevreden bent met de oplossing die Layered Creatives biedt voor jouw klacht, kun je het geschil aanmelden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Dit kun je doen via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 kunnen consumenten in de EU ook hun klachten deponeren via het ODR platform van de Europese Commissie. Je vindt dit platform op http://ec.europa.eu/odr. Als je klacht nog niet ergens anders in behandeling is, kun je hem hier deponeren.

Als je een product wilt retourneren dat niet beschadigd is, kijk dan bij het verzend- & retourbeleid van Layered Creatives. 

Verzenden en betalen

Wij verzenden al onze pakketten binnen Nederland en België met PostNL of DHL. 

Binnen Nederland en België zijn de bezorgkosten gratis!

Voor onze op maat gemaakte producten hanteren wij een verwachte levertijd van 5-10 werkdagen na het plaatsen van de bestelling. Binnen 2-5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling, ontvang je van ons een digitale preview ter goedkeuring. Na goedkeuring zullen wij het 3D-gevelportret binnen 2 werkdagen 3D-printen en verzenden.

Voor onze standaard producten is de verwachte levertijd 1-2 werkdagen na het plaatsen van de bestelling.

×

 

Hoi, heb je een vraag?

Klik dan hieronder om een gesprek te starten

×